Passejada botànica del 2 de maig

El passat diumenge 2 de maig vam fer una sortida didàctica a la Rierada, per compartir i divulgar la riquesa del bosc de ribera, en general, i de l’espai a tocar de la urbanització de la Rierada, en particular.

És sorprenent com, a pesar de la pressió antròpica que pateix la riera de Vallvidrera, els seus valors naturals s’han conservat fins l’actualitat. L’Anabel Pellicer ens va mostrar els diferents exemplars de l’estrat arbori, arbustiu i herbaci que trobem a la zona que va de la Font de l’Espinagar fins a Can Salat i la seva relació amb el conjunt de l’ecosistema de bosc de ribera, tot farcit amb informació sobre usos medicinals i anècdotes diverses.

Vam reivindicar la necessitat d’unificar la Reserva Natural Parcial de la Rierada-Can Balasc (actualment partida en dos trossos pels projectes urbanístics existents a la Rierada) i la importància de retirar aquests plans urbanístics expansius i substituir-los per uns que s’ajustin a les necessitats de l’espai.

Us convidem a tots i totes a seguir-nos a les xarxes i adherir-vos al manifest a la nostra web: https://soslarierada.com/manifest/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.