¿És “La Rierada” un assumpte només entre propietaris i l’Ajuntament?

Fins ara, els diferents governs municipals han tractat els plans d’urbanització a La Rierada-Vallpineda només com un “assumpte intern”, on tan sols calia establir repartiments de beneficis i càrregues, de les despeses d’urbanització, entre els diferents propietaris i el propi Ajuntament que hi actúa com a promotor del procés.
Independentment de que aquests plans d’urbanització queden a expenses, segons acord municipal, de que els veïns/propietaris l’acceptin en consens, cal fer-se una pregunta radical, és a dir, cal anar a l’arrel del conflicte.

 
La urbanització amb gairebé 300 cases més, d’un espai al bell mig del Parc Natural… és compatible amb la seva preservació? Ens podem permetre el luxe de malbaratar el Parc Natural en funció d’interessos particulars? 300 cases noves al bell mig del Parc Natural? Es pot permetre el nostre entorn aquesta pressió antrópica afegida?

Only registered users can comment.

  1. Enhorabona per la iniciativa. La Rierada com a espai natural és cosa de tothom, propietaris i no propietaris, tant de Molins com de fora. Trobo molt interessant obrir un espai d’informació i debat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.